Met een diploma communicatiewetenschappen-journalistiek op zak en bijkomende studies in kunst en modedesign, heb ik in 2000 het traiteur/evenementenbedrijf Lorient opgericht. Mijn Belgisch-Tunesische roots en Brussel, de multiculturele hoofdstad van Europa, waar ik geboren en getogen ben, zijn voor mij een vaste inspiratiebron bij het uitwerken van originele menu‘s en formules die als doel hebben ontmoetingen en vriendschap te bevorderen.
Na 15 jaar aan het hoofd van Lorient wilde ik me meer toeleggen op het zoeken naar en verwezenlijken van exclusieve smaken. Daarvoor richtte ik een nieuw traiteurconcept op, Savoury.
Het personeel laat u kennismaken met de allerbeste wereldrecepten en neemt u mee op een reis met typische lokale gerechten vol aroma’s, kruiden en smaakcombinaties.
Laila Djelassi laat zich inspireren door versheid en de rijkdom van de authentieke producten en geeft met Savoury een nieuwe dimensie aan een evenemententraiteur. Voor haar verfijnde menu’s kiest zij de beste ingrediënten uit elke specialiteit en cultuur en ze laat u delen in haar passie voor de diverse creaties van onze chefs.
Als business development consultant in de agro-food sector heb ik de voorbije 15 jaar talrijke evenement- en feestprojecten in Brussel gestart. Daarnaast was ik bestuurder in de RvB van UCM. In die hoedanigheid heb ik Traiteur Lorient enkele jaren kunnen bijstaan met met dynamisme en ervaring. Het is dan ook weinig verbazend dat ik Laïla Djelassi gevolgd heb bij de ontwikkeling van haar nieuwe concept Traiteur Savoury.
Mijn meerwaarde ligt in de relationele vaardigheden en mijn ervaring met het beheren van in situ teams. Die ervaring heb ik in London opgedaan toen ik als event manager voor cateraars werkte.