Onze geschiedenis

Laïla Djelassi

Founder

Met een diploma communicatiewetenschappen-journalistiek op zak en bijkomende studies in kunst en modedesign, heb ik in 2000 het traiteur/evenementenbedrijf Lorient opgericht. Mijn Belgisch-Tunesische roots en Brussel, de multiculturele hoofdstad van Europa, waar ik geboren en getogen ben, zijn voor mij een vaste inspiratiebron bij het uitwerken van originele menu‘s en formules die als doel hebben ontmoetingen en vriendschap te bevorderen.

Na 15 jaar aan het hoofd van Lorient wilde ik me meer toeleggen op het zoeken naar en verwezenlijken van exclusieve smaken. Daarvoor richtte ik een nieuw traiteurconcept op, Savoury.

Savoury is de vrucht van 15 jaar inspiratie, creaties en vakmanschap voor de grootste evenementen in België en het buitenland.

Het personeel laat u kennismaken met de allerbeste wereldrecepten en neemt u mee op een reis met typische lokale gerechten vol aroma’s, kruiden en smaakcombinaties.

Laila Djelassi laat zich inspireren door versheid en de rijkdom van de authentieke producten en geeft met Savoury een nieuwe dimensie aan een evenemententraiteur. Voor haar verfijnde menu’s kiest zij de beste ingrediënten uit elke specialiteit en cultuur en ze laat u delen in haar passie voor de diverse creaties van onze chefs.

Onze partners

CEPS
ELLE Décoration Belgique
Gentleman & Ladies Belgium